KNZV vereniging Noord Oost

AANGESLOTEN BIJ HET KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND

Nijverdals Mannenkoor

20171018 165808

 

Het bestuur van Knzv Noord-Oost heeft de laatste twee jaren aan haar leden duidelijk gemaakt dat een aantal van hen aftredend is en vervangen zal moeten worden. Gezondheidsreden is hierbij een belangrijke factor. Ondanks herhaaldelijk verzoek hebben zich geen nieuwe kandidaten gemeld. Ook een dringend oproep van de voorzitter aan alle aangesloten koren hebben geen resultaat mogen boeken. Desinteresse blijkt dat tijdens de laatste jaarvergadering 12 koren zich hebben afgemeld en 3 zonder afmelding zijn weggebleven.

Na lang en zorgvuldig beraad heeft het bestuur besloten alle activiteiten op te schorten tot nader bericht. Daarbij hebben de voorzitter Jan Zijlstra en bestuurslid Adrie Boerrigter hun functies neergelegd en zoals bekend afgetreden.

Door de schrikreactie onder de aanwezige leden is er een ‘denktank’ geformeerd waarbij acht mannen zich gaan buigen over de toekomst van Knzv Noord-Oost.  Zij zullen hun adviezen neerleggen bij het huidige bestuur onder leiding van waarnemend voorzitter Jan Wijngaards. 

Bovenstaande feiten heeft het huidige bestuur zich er niet van onthouden om Jan Zijlstra en Adrie Boerrigter te benoemen tot Erelid van het Knzv Noord-Oost voor hun langdurige- en intensieve inzet van de laatste jaren.

Wij willen hun nogmaals bedanken en hun al het goede wensen voor de toekomst.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s