KNZV vereniging Noord Oost

AANGESLOTEN BIJ HET KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND

Nijverdals Mannenkoor

Op zaterdag 27 februari 2016 organiseert het KNZV Noord Oost een repertoiredag in het gebouw van het Meppeler Mannenkoor, Scola Vocalis, Oosterboerweg 11 te Meppel.

We zijn van mening dat repertoirevernieuwing voor veel koren van levensbelang is.

Hiervoor zijn Hennie Ramaekers (dirigent van onder andere het Groot Mannenkoor Zwolle) en Jetse Bremer (dirigent en arrangeur) uitgenodigd om de aanwezigen kennis te laten maken met andere liederen voor mannenkoren. Dus niet alleen het vertrouwde mannenkoor repertoire maar ook modernere muziek waarvan veel mensen zullen zeggen: dat zou ik ook wel wil zingen, want ik ken het nog vanuit mijn jeugd of jongere jaren.

Nieuw repertoire zal voor de koren zeker een mogelijkheid zijn om andere, lees jongere, mannen aan zich te binden en zo tot de broodnodige groei van het ledenaantal te komen.

Belangstellende leden van KNZV koren (dirigenten; bestuur; muziekcommissieleden) zijn welkom in Meppel op 27 februari vanaf 10.00 uur. Voor de lunch (kosten € 5.00) wordt gezorgd en we denken rond 15.00 uur klaar te zijn.

Als u mee wilt doen stuur dan wel even een mailtje om u aan te melden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij sturen dan ook nog een paar voorbeelden van muziek dat behandelt zal worden, zowel partituur als geluidsfragmenten.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s